Pikkuruinen kartano

Herran ja rouvan huoneet

Tässä on Sofia-rouvan oma salonki. Hänellä on tuossa kirjontatyö kesken ja kirjeen kirjoittaminenkin näyttää olevan meneillään.

Sofian makuuhuoneessa on sänky ja kampauspöytä tykötarpeineen. Makuuhuoneessa on ovi pukeutumis- ja peseytymishuoneeseen.

[Rouvan salongin kaakeliuuni on keraamisia helmiä päällekkäin liimattuna. Nojatuolit on tehty samoin kuin yläkerran salongissa. Nurkassa on lintuhäkki. Pöydällä on pienenpieni ompelulangoilla aloitettu koruompelutyö, lattialla puupalasta tehty käsityövakka. Sekretääri on tehty kartongista ja metallifiligraanin osista. Pöydällä on helmistä tehty öljylamppu ja sulkakynät, jotka tosin vain juuri ja juuri erottuvat kuvasta.

Makuuhuoneessa on napeista tehty nojatuoli. Pallin istunosa on myös nappi. Seinällä on helmistä tehty öljylamppu. Peili on ostettu. Pöytä on tehty kartongista. Pöydällä on puuterirasia ja -huisku, hiusharja sekä timanttikoru, askarreltuna helmistä, paljeteista ja tarroista.]

Tässä on minun työhuoneeni ja uskollinen metsästyskoirani.

Ja tässä makuuhuoneeni. Tässä olivat kartanomme tässä vaiheessa. Kiitos vierailustanne!

[Työhuoneen kirjahylly ovat printtejä, kirjahyllyjen välissä on takka. Takan reunustalla on kulkusesta tehty pokaali ja helmistä tehdyt kynttilänjalat. Takorautainen kynttiläkruunu on tehty pussinsulkijasta ja ketjusta. Seinällä on metsästysmuisto pikkueläinlaatikosta 😁. Karttapallo on helmen päälle liimattua karttaprinttiä. Pöytä on ostettu. Pienissä kirjoissa oli mekoinen näpertäminen. Valokuvakehys on 1:12 koon vyönsolki.

Pylvässänky ja tuoli on tehty minipyykkipojista. Sängynpääty on jäätelö- ja kahvitikuista. Peitto ja tyyny on tehty kravatista. Matto on neulottu konekirjontalangasta. Huoneiden oviaukot on kuvia. Kartano jatkuu kuvitteellisesti näkyvän osan taakse.]

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.